Ünlüler Yerli ve Milli Acvit'i tercih etmeye başladı

TAKİP ET

Ünlüler kişisel bakımlarını Doğal Kozmetiğin öncü markası Acvit Kozmetik ürünleriyle yapmaya başladı.

“Güzel olma, en güzel ol” sloganıyla Türkiye’nin ilk doğal kozmetik markası olan Acvit son günlerde adından sıkça söz ettirmeye başladı.15 Yıllık deneyime sahip marka kaliteli ve sonuç veren ürünleriyle ön saflarda yerini aldı. Kişisel Bakım ürünleri üretip tüketici ile buluşturan marka doğallığı ve kalitesiyle ünlülerin tercihleri arasına girdi. 

 Kadife sesli assolist Safiye Soyman da Acvit ürünlerini kullanan ünlüler arasına girerken, Ozan Orhon, Nurcan Sabur, Asena, Özlem Savaş, Gülgün Feyman, Ünlü magazinci Hakan Solaker ve isminin verilmesini istemeyen birçok ünlü isim tarafından tercih edilen ve beğeni kazanan Acvit Kozmetik; Kaliteden ödün vermeden yoluna devam ediyor. Başarılı ses Ozan Orhon Acvit Kozmetik 'Beyazlaştırıcı İnci Kremi'ni kullanarak 'Özellikle esmer tenli kadınlarda ve erkeklerde çok başarılı sonuçlar gösterdiğini' belirtti. Gülgün Feyman’da Acvit ürünlerinden memnuniyetini dile getirirken, Hakan Solaker “Saç Botoxu iyi sonuç veriyor. Jöle kullanmayı bıraktım.”derken, Ünlü Gazeteci Nurcan Sabur, “Denediğim ve hoşuma giden ürünleri eşim elimden kaptı” diyor.

Kaliteden asla ödün vermeyeceğiz
Acvit Kozmetik Ceo’su İsmail Çetin, Ülkemizde doğal kozmetikle başlayıp hep ilklere imza atmanın gururunu yaşayan bir marka olduk. Acvit tamamen yerli ve milli bir markadır. %95’i Unisex olan ürünlerimizi hem kadınlar, hem de erkeler güvenerek kullanmaktadır. Sonuç vermeyen, kısaca kullanmadığımız ürünleri satışa sunmuyoruz. Elli çeşit ürünümüz bulunmaktadır. Şayet elli birinciyi kalitesiz yaparsanız o zaman elli ürününüz de lekelenir. İnsan sağlığını tehlikeye atamayacağımız, Acvit markamızı dimdik ayakta tutmak için hiçbir zaman kaliteden ödün vermiyoruz, veremeyizde.”dedi.

 

Çetin“Acvit olarak biz ilklerin markası olarak kafalara kazındık. Ekrandan köydeki Fatma teyzeyi, Ahmet amcayı tüy dökücüyle tanıştırdık. İlk defa doğal maske ve doğal şampuanı biz ürettik. Ürettiğimiz şampuan ve maskenin doğallığını ortaya koymak adına üniversitelerde ders verirken öğrenciler karşısında ve halk önünde yedik. Doğal kozmetiği ülkemizde halkımızla buluşturan ilk marka olduk. Ardından Dünya’da ilk olarak Yapay Zekâ Cilt Maskesi ve Cilt Serumu ürettik.

 

 ARGE Departmanımız çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Çok yakında ülkemizi şok edecek bir ürünle tanıştıracağız. Acvit olarak biz kadınların özgüvenini arttıran “Güzel Olma, En Güzel Ol” sloganımızla her kadını bulunduğu çevrede en güzel yapma amacını güden ve Acvit ürünlerini tercih edenlerinde ortama uymayarak, ortamı kendilerine uyarladıkları, ortama şekil verdikleri, ilgi odağı olduklarını kullanıcıların çoğunluğundan işitmiş markayız.”dedi.

 

Sorunu çözen parayı kazanır
“Para kazanacağım diyen parayı kazanamaz. Sorunu çözen parayı kazanır, para kendiliğinden gelir” diyen Acvit Ceo’su İsmail Çetin, “Sorunu olanların doğal kozmetik kullanmasını önerirken her doğal diyene de itimat edilmemesi noktasında halkımızı uyardı.

 

“Kadın Gülerse, Dünya Güler” felsefemizden yolumuzda ilerliyoruz. İnşallah Dünya’da bütün kadınların güzelliklerine güzellik katıp, özgüven tazeleyerek bütün kadınları güldüreceğiz. Çünkü kadının gülmesi erkeğe ve aileye oradan da ülkenin huzur ve refahına yansıyacağını bildiğimiz için hep ileriye dönük kaliteli çalışmalarla yolumuza devam edeceğiz.

 

Halı altına tozları süpürmeyin
Çetin Kadınlara seslenerek,“Sorununuz yoksa sorun oluşturmanıza gerek yok. Sorunu olan kişilere kozmetik ürünlerini kullanmasını tavsiye ediyorum. Lakin özelliklede cilt sorunu yaşayanlar ileride daha kötü sonuçlar doğuracağından “Halı altına tozları süpürmeyin” O bölgedeki sorunu kapatmak yerine sorunu çözmeye çabalayın. Çözerken de doğru ürünü bularak hareket etmeyi tercih edin” dedi.