DORA VE AHMET ALTINBAŞAK ÇİFTİ YENİ ŞARKILARI İLE REKORA KOŞUYORLAR…

TAKİP ET

Sahnelere yeni bir soluk yeni bir enerji ve neşe getiren Dora & Ahmet Altınbaşak çifti 'Kocam da Kocam karım da karım" şarkılarıyla gündeme oturdular. Yeni klipleri kısa sürede TİK TOK ta 100 milyon izleyiciye ulaşırken bu yaz sahnelerde bol bol duyacağız.

Mutlu evliliklere, sevenlere hitap eden çift kendi evliliklerine de atıfta bulunurlarken sahnede izleyenlere mini bir tiyatro eşliğine sunuyorlar.

Renkli kişilikleri ile dikkatleri çeken çift bu yaz özellikle düğünlerde aranılan isimlerin başını çekecekler. 2024 yılına hızlı giriş yapan ve birbiri arkasına klipler çekerek müzik dünyasına iddialı başlayan Dora & Ahmet Altınbaşak çifti müzik ile komediyi, dansı ve eğlenceyi harmanladıklarını söylüyorlar. İki saat kaldıkları sahnede izleyenlere doyumsuz konserin yanı sıra bol bol eğlence ve dans da sunan çift bu alanda da tek oldukların iddia ediyorlar.

2024 yılının şarkısı şimdiden ağızlarda marş olmaya başladı bile. Boşanmaların çok olduğu ülkemizde sevgiyi, birlikteliği ve bir ömür boyu mutlu kalmaya söz verenlerin şarkısı “KOCAM DA KOCAM, KARIM DA KARIM” …